HANNA K. BOGETVEIT WEINHOLDT

HANNA K. BOGETVEIT WEINHOLDT

Litt om Hanna:

Jeg er 28 år gammel, gift og mor til ei lita frøken. En intensiv toppidrettskarriere innen rytmisk gymnastikk med stort fokus på optimal fysisk funksjon gjorde at jeg tidlig fattet interesse for den unike kroppen og dens kapasitet. Å bære frem et barn har også gjort meg rikere i forståelsen av kvinnekroppen som er i utvikling og i konstant endring gjennom et langt svangerskap og en krevende fødsel, og ikke minst i tiden etter fødsel. 

Siden oppstart i 2013 har jeg gjennomført mange tusen behandlinger på klinikken, men likevel har ingen dag vært lik den neste. Pasienter med forskjellige plager, ulike årsaker og ikke minst behovet for ulik strategi i forhold til tilnærming gjør hverdagen så spennende. I tillegg til arbeid rundt benk, trives jeg også godt med å veilede pasienter i sal med øvelser og trening. Nøkkelen er å gi det mennesket jeg møter kunnskapen til å kunne mestre sine plager i den hverdagen vedkommende lever i. 

behandling osteopati
 

Vital Osteopati ble åpnet sommeren 2013, og eies og drives av Hanna Kristine Bogetveit Weinholdt. Med seg på laget har hun osteopat Ingvild Barlaug Haugland.

Klinikken flyttet til splitter nye og freshe lokaler i Bankgården på Sørumsand i januar 2018. 

HANNA K. BOGETVEIT WEINHOLDT

 • Utdannet osteopat DO BSc fra Norges Helsehøyskole - Campus Kristiania 2009-13. Medlem av Norsk Osteopatforbund (MNOF)

 • Medisin grunnfag, Atlantis Medisinske Høgskole 2009-10

 • Landslagsosteopat for RG, Norges Gymnastikk og Turnforbund 2018-

 • Sertifisert MammaMage- trener (diagnostisering/opptrening av rectus diastase, tilrettelagt barseltrening) 2017

 • Gravidtreningsinstruktør 2017

 • Fordypning i osteopatisk behandling av barn 2017

 • Fordypning i osteopatisk tilnærming til den gravide kvinnen 2017

 • Gruppetreningsinstruktør (TRX/Slynge, Triggerpoint) og treningsveileder ved Spenst Sørumsand 2013-

 • Foredragsholder (bl.a. temaer som nakkeplager, rectus diastase, skadeforebygging, smertemestring) 2009-

 • Kurslærer/ trener for konseptene "Sterk Rygg", "Barseltrening", "Mamma Sterk", Gravidtrening", "Babymassasje" 2013-

Hanna jobber ved siden av den daglige driften på klinikken som osteopat for det norske landslaget i rytmisk gymnastikk (RG).  

Hun har også utviklet samtlige skadeforebyggende øvelser for rytmisk gymnastikk (RG) til appen "Get Set" i samarbeid med Olympiatoppen og Senter for Idresttsskadeforkning, som ble relansert i Norge i januar 2018 og på verdensbasis under OL i Peyongchang i februar 2018. Appen er oversatt til 7 språk.


INGVILD BARLAUG HAUGLAND

INGVILD BARLAUG HAUGLAND

INGVILD BARLAUG HAUGLAND

 • Utdannet osteopat DO BSc fra Høyskolen Kristiania 2014-18. Medlem av Norsk Osteopatforbund (MNOF)

 • Medisin grunnfag, Høyskolen Kristiania 2014-15

 • Muskelterapeut Klinikk for Alle Bjørvika 2017

 • Idrett Årsstudium, Høyskolen i Lillehammer 2012-13

 • Trener 1 og 2 alpint 2010/2011, Norges Skiforbund

 • Trener 1 langrenn 2013, Norges Skiforbund

 • Osteopat Vital Osteopati 2018-

Litt om Ingvild:

Jeg er 26 år gammel og kommer fra Ål i Hallingdal. Etter flere år med studier, forskjellige jobber og reiser er jeg nå bosatt i Oslo med min samboer. Etter fire intense år med osteopatistudier i Oslo ble jeg i 2018 uteksaminert fra Høyskolen Kristiania som Osteopat DO BSc MNOF. Allerede i midten av tenårene ble jeg interessert i osteopati som yrke, og har siden da hatt målet klart. Jeg har alltid hatt en stor interesse for kroppens funksjonalitet, helse og trening. I tillegg er jeg genuint er interessert i mennesket og hvordan plagene, kroppen og hverdagen til mennesker påvirker hverandre. Som privatperson er jeg veldig glad i friluftsliv og i å reise. I alle år har jeg hatt stor glede av alpin, så selv om prestasjonene ikke ga grunnlag for å bygge en karriere, er dette en idrett jeg virkelig brenner for. Jeg har trener 1 og 2 gjennom Skiforbundet og har brukt trenerkompetansen som klubbtrener og i skiskole. 

Som osteopat er jeg opptatt av å gi riktig behandling til den enkelte ut ifra en grundig individuell evaluering. Gjennom osteopatisk behandling og metode tar jeg for meg ulike smerter/plager relatert til muskel-og skjelettsystemet. Som interessefelt kan jeg trekke fram langvarig smerteproblematikk, idrettsrelaterte problemer, mage-/tarm problematikk, samt kvinnerelaterte problemer; her under for eksempel bekkensmerter, menstruasjonssmerter, smerter ved samleie og inkontinens (urinlekkasje). 

Ingvild tilbyr også massasjebehandling i tillegg til osteopatisk behandling.