Back to All Events

MAMMA STERK - TIRSDAG 19.00


MAMMA STERK - TIRSDAG

TID: 8. JANUAR - 26. MARS KL 19.00-20.00

PRIS: 2000 KR

EFFEKTIV OG MORSOM TRENING FOR MAMMA - ETTER LEGGETID

Er du klar for litt større utfordringer på treningsfronten etter fødsel, men plutselig var permisjonen over? Da er dette kurset for deg!

Mamma Sterk passer for de som har kommet godt igang med trening etter fødsel, og som har gjenopprettet god kontakt med bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur. Vi har fokus på litt tøffere trening med bruk av egen kroppsvekt, lettere hantelvekter, ball og slynge. Dette er timen for deg som er tilbake i jobb, men som ønsker å opprettholde fokus på bekkenbunn/ dyp kjerne, men som også ønsker å bli skikkelig sliten sammen med andre mammaer. Velkommen til egentid og trening hvor fokuset er på DEG!

Det anbefales å starte med kurset "Barseltrening" før man går videre på "Mamma Sterk". Ta gjerne kontakt for å finne ut hva som passer best for deg. 

Treningen veiledes av sertifisert gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav om medlemskap på Spenst for deltagelse på kurs. 

Earlier Event: January 7
BARSELTRENING - MANDAG 11.15
Later Event: January 9
TERAPEUTISK STRETCHING - ONSDAG 19.15