Back to All Events

AKTIV VITAL - OPPSTART VED INTERESSE


ØNSKER DU EN MER AKTIV HVERDAG, MEN USIKKER PÅ HVOR DU SKAL BEGYNNE?

Aktiv Vital er kurset for deg som ønsker å bli mer aktiv i fellesskap med andre. Dette kurset passer for deg som kommer alene, og for de som ønsker å ta med seg en venn eller kollega. Hos oss er fokus treningsglede, samhold, motivasjon og forebygging av sykdom. Vi skal lære enkle tips til en mer aktiv hverdag og bevisstgjøring rundt kosthold. Kurset består av 2 timer teori, samt 20 timer morsom, effektiv og variert trening. Sammen i gruppe skal vi være aktive 2 kvelder i uka fra starten av september til slutten av november. Deltagerne skal gjennom kurset oppleve et trygt, inkluderende og motiverende miljø, hvor de gjennom mestring og motivasjon, samt mer kunnskap, skal bidra til økt aktivitet også etter endt kurs.

Tid: Mandag (ute) 18.15-19.15 og Torsdag (inne) 18.15-19.15
Pris: Åpningstilbud 2900 kr.   
Start: Ved minimum 4 påmeldte settes oppstartsdato

Kurset går over 11 uker og inneholder:
- 2 timer teori: hvorfor bør vi være mer fysisk aktive?
- Enkle hverdagsråd og bevisstgjøring rundt aktivitet og kosthold
- Kartlegging av egen helse ved første teoritime (blodtrykk, medisiner, sykdommer)
- 20 timer aktivitet: utetrening og saltrening
- En enkel test som gjennomføres i starten og slutten av kurset for å måle progresjon.
- Et kurs for å gi økt motivasjon, mestringsfølelse og treningsglede. 

Mandager er vi ute med fokus på utholdenhet og allsidig styrketrening. Eksempel på aktivitet kan være stav-gange, hinderløype i skogen, balansere på stokker og lignende. Det vil bli lagt inn styrke-, balanse- og kondisjonsrelaterte momenter. Kulde og vått vær er ingen hindring- husk gode sko, hansker og klær etter vær. 

Torsdager trener vi inne i Spenst sine lokaler. Her blir det variert basistrening i sal med fokus på styrke, balanse og koordinasjon. 

Kurset holdes av osteopat Ingvild Barlaug Haugland. Ta kontakt ved interesse for kurs.

Earlier Event: October 18
MAMMA STERK / DAG - SØRUMSAND