Back to All Events

BARSELTRENING TIRSDAG - SØRUMSAND


EKSTRAKURS PÅ GRUNN AV STOR ETTERSPØRSEL:

SMART TRENING FOR MOR OG BABY

Hvordan komme igang med trening etter fødsel?

Er du usikker på hvordan du skal komme igang med trening etter fødsel? Eller lurer du på hvordan du skal få kontakt med de berømte magemusklene igjen? Vi tilbyr tilrettelagt trening for nybakte mødre, og hjelper deg med å "skynde deg langsomt". Dersom du fortsatt har plager etter graviditet eller fødsel, er vår oppgave å tilpasse treningen for deg. Vi er først og fremst opptatt av å styrke kroppen innenfra og ut, og forberede den på belastningen som følger med en voksende baby. Vi jobber mye med å gjenopprette kontakt med bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur. Oppstart fra 6 uker etter fødsel til barnet er et år. De små er delaktige i enkelte øvelser, med det er først og fremst mammaene som gjør jobben. 

Det anbefales å starte med kurset "Barseltrening" før man går videre på "Mamma Sterk".

Treningen veiledes av sertifisert gravidtreningsinstruktør, MammaMage-trener og osteopat med interesse for kvinnehelse, Hanna K. Bogetveit Weinholdt. Det er ikke krav til medlemskap på Spenst Sørumsand for kursdeltagelse

 

Earlier Event: April 3
GRAVIDTRENING - SØRUMSAND
Later Event: January 9
TERAPEUTISK STRETCHING - ONSDAG 19.15