Back to All Events

STERK RYGG - TIRSDAG 17.45-18.45


STERK RYGG

TID: 22. JANUAR - 12. MARS KL 17.45-18.45

PRIS: 2500 KR

FOREBYGGING AV RYGGPLAGER GJENNOM TRENING, KUNNSKAP OG VEILEDNING

"Sterk Rygg" er et helsekonsept med hovedfokus på forebygging av ryggplager gjennom trening, kunnskap og veiledning. Dette kurset passer for alle som ønsker å lære enkle og funksjonelle øvelser som et forebyggende tiltak, så vel som for de som allerede har plager. Ved langvarige smerter er kunnskap en viktig nøkkel til mestring og progresjon. Gruppen vil bli veiledet under kyndig hjelp av osteopat Hanna K. Bogetveit Weinholdt, som til daglig driver Vital Osteopati. 

Kurset går over 8 uker og inneholder: 

  • 1,5 time teori om ryggens anatomi og om ryggsmerter

  • 30 min individuell samtale og kartlegging (før oppstart)

  • 7 timer veiledet trening i sal (1 time pr uke)

  • tilpasset treningsprogram

Det vil være grupper på maks 8 deltagere, for å sikre best mulig hjelp og veiledning for den enkelte. Treningen vil foregå på Spenst Sørumsand, med hovedvekt på bruk av egen kropp og pilatesball. Ingen krav til tidligere treningserfaring. 

Teori tirsdag 22. januar 17.00-18.30

Trening fra 29. januar - 12. mars, tirsdager kl 17.45-18.45.

 

Earlier Event: January 16
AKTIV VITAL - ONSDAG 18.00-19.00