Back to All Events

STERK RYGG


FOREBYGGING AV RYGGPLAGER GJENNOM TRENING, KUNNSKAP OG VEILEDNING

"Sterk Rygg" er et helsekonsept med hovedfokus på forebygging av ryggplager gjennom trening, kunnskap og veiledning. Dette kurset passer for alle som ønsker å lære enkle og funksjonelle øvelser som et forebyggende tiltak, så vel som for de som allerede har plager. Ved langvarige smerter er kunnskap en viktig nøkkel til mestring og progresjon. Gruppen vil bli veiledet under kyndig hjelp av osteopat Hanna K. Bogetveit Weinholdt, som til daglig driver Vital Osteopati. 

Kurset inneholder: 

  • 2 timer teori om ryggens anatomi og om ryggsmerter
  • 30 min individuell samtale og kartlegging (før oppstart)
  • 8 timer veiledet trening i sal (1 time pr uke)
  • tilpasset treningsprogram

Det vil være grupper på maks 8 deltagere, for å sikre best mulig hjelp og veiledning for den enkelte. Treningen vil foregå på Spenst Sørumsand, med hovedvekt på bruk av egen kropp, slynge og pilatesball. Ingen krav til tidligere treningserfaring. 

Teori 10. april kl 17.00-19.00
Trening fra 17. april til 12. juni - tirsdager kl 19.00-19.55

Earlier Event: April 5
MAMMA STERK